Annons:
Etikettbokrecensioner
Läst 11835 ggr
UlrikaG
2007-09-26 03:48

"Åter till Livet"

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

En bok som handlar om depression och ångest men även en väg tillbaka till livet.

Författaren Felix Berg har själv lidit av svår depression och begått självmordsförsök.
Detta är hans berättelse om hans svåra och långa väg tillbaka till livet, men han ger även tips vad man själv kan göra. Boken skrev han då han dels ville dela med sig av sina erfarenheter men även visa att det finns en väg ut. Det krävs mycket arbete men med en tro på sig själv så kan man klara det.

Boken är lättläst. Skriven med korta meningar och innehåller inga tunga fysiska fakta även om den presenterar olika sjukdomar. Den ger hjälp och stöd även till anhöriga.

Genom denhär boken kan man få en inblick i hur det är att leva med en depression och vad som krävs för att ta sig ur den samt vilken hjälp som finns tillgänglig. För anhöriga är det oftast oerhört svårt att förstå vad den drabbade går igenom, och här kan boken på ett bra sätt hjälpa till.

Felix berättar öppet som sina svåra stunder. Han ger tips på vilka frågor man bör ställa sin läkare. Tips på olika behandlingar. Talar om vikten av god mat och sömn osv.

Åter till Livet-En lättläst bok för dig med depression, rädsla eller ångest kan läsas av alla som någon gång drabbats av depression eller ångest. Mycket lättläst och känslofylld bok.

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('UlrikaG'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('UlrikaG', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-09-26
Annons:
Dojdan
2009-02-09 18:44
#1

Denna måste läsas! Tack för tipset :)


Upp till toppen
Annons: