Bokrecensioner

Photoshop Lightroom

2007-10-05 00:36 #0 av: UlrikaG

Boken som behandlar Photoshop Lightroom utifrån Scott Kelby´s perspektiv.

Scott Kelby är inte bara författaren till boken om Lightroom, utan även av utvecklarna.

Detta nya bildbehandlingsprogram från Adobe innefattar även en katalogiseringsdel där du lätt kan sortera dina bilder.

Lättare justeringar kan även göras i denna del, i övrigt erbjuds du samma skapandemöjligheter som i Photoshop till stor del.

Lightrooms layout kan verka skrämmande och svårarbetad, men med hjälp av denna bok navigerar du snabbt förbi de mer svåra passagerna.

Lightroom är framtaget med den professionella fotografen i åtanke, men är även lättarbetat för amatören. Katalogiseringen underlättar arbetsflödet oerhört vid en större mängd fotografier. Du kan även ställa in så att samma justering gäller för flera foton.

Den mer revolutionerande delen av Lightroom får nog anses vara just katalogiseringen eftersom programmet i övrigt har många av Photoshop CS andra egenskaper. Layouten är riktigt snygg men går även att minimera för en större arbetsyta.

 

The Adobe Photoshop Lightroom book for digital photographers

Datum för publicering

  • 2007-10-04
Anmäl
2007-10-10 02:00 #1 av: vanessa

Den låter intressant, men måste först bli bra på att digitalfota innan jag ger mig in i den världen. Sedan så är jag den som hellre provar än läser om saker. Fast det blir inte alltid bra, det måste jag erkänna :-). /Vanessa 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-10-10 03:01 #2 av: UlrikaG

Jag håller med dig, jag testar hellre själv och lär mig via den vägen, men boken är bra att ha om man kör fast :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.