ifokus,sajten

Litteratur iFokus

2019-10-16 17:24 #0 av: Cireea

Litteratur iFokus är sajten för dig som har ett intresse för litteratur och gärna vill dela det med andra. Här får alla plats oavsett ålder, kön och smak. Alla ska känna sig välkomna och veta att de har något att bidra med och en chans att vidga sina vyer.

Vi alla har olika relationer till litteratur. En del läser en bok om dagen medan andra läser en bok i månaden, eller kanske till och med en bok per år. Vissa älskar alla former av litteratur, medan andra känner sig mer bekväm inom vissa genrer. 
Oavsett vilken relation just du har till litteratur så är du välkommen här inne. Jag hoppas att det dyker upp många intressanta diskussioner här på Litteratur iFokus och vem vet, du kanske till och med upptäcker nya böcker som du aldrig hört talas om förut med tanke på det enorma utbudet. 

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av sajtens skrivregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

Här på Litteratur iFokus har många kategorier för att det ska försöka finnas en viss struktur på sajten. Jag uppskattar om ni, i den mån ni kan, sätter era inlägg i rätt kategori. 

Med vänliga hälsningar, 
din sajtvärd på Litteratur iFokus. 

----
Bild via Pixabay 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-10-16 17:53 #1 av: Soligajag1

Hejsan ! Glad 

Åter igen Grattis Tummen uppBlomma till  Värdskapet ! 

Detta ska bli intressant , diskutera om olika böcker , genre , om man läser ,eller lyssnar på böcker .  Blomma Är en bokmal just nu , kan stå och diska , laga mat , baka när jag lyssnar på en bok. Förr kunde jag inte lyssna på böcker , somnade alltid . Sen lärde jag mig .  Så härligt att ha en bok att lyssna på medans man pysslar med annat . 

Soligajag1 Sol

HH Glad 

Anmäl
2019-10-16 18:22 #2 av: Cireea

#1 Tusen tack, det ska bli spännande att se vad det kan bli av sajten Skrattar

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.