Boktips

John Green

2013-03-16 01:12 #0 av: Swadika

Är det någon här som har läst hans böcker, jag funderar på att köpa en box med hans böcker för alla säger att de är så bra. Men vill veta om det är värt det.

Om ni har läst något av honom, vilken är bäst? :)

Mvh Swadika
Sajtvärd på reborns 
“Once you cared about a person, it was impossible to be logical about them anymore.”

Anmäl
2013-03-16 01:29 #1 av: Anna

Jag läste The Fault In Our Stars förra sommaren och det var utan tvekan en av de bästa böckerna jag någonsin läst. John Green har ett fantastiskt sätt att berätta på och allt han skriver känns otroligt äkta. När jag läst ut TFIOS köpte jag Looking For Alaska direkt. Även den plöjde jag igenom på bara någon vecka. Två helt fantastiska böcker, och även hans två mest framgångsrika/populära. Börja med någon utav dem så tror jag inte du blir besviken! Är själv på G att ta tag i och läsa resten av hans böcker, problemet är bara att jag läser ut dem så fort... Haha. Vill att de ska räcka läääänge.

Nu läser jag böckerna på originalspråk, dvs engelska, och har ingen koll på hur bra de svenska översättningarna är. Om du är säker på det engelska språket skulle jag absolut rekommendera dig att läsa dem på engelska!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2013-03-21 21:38 #2 av: Swadika

Jo, man ska alltid läsa på engelska tycker jag, det blir så mycket bättre då :D Men jag får låna någon bok och se vad jag tycker ^^

Mvh Swadika
Sajtvärd på reborns 
“Once you cared about a person, it was impossible to be logical about them anymore.”

Anmäl
2013-03-23 22:26 #3 av: NaDa...

Ska läsa The fault in our stars till En engelska uppsats t April och är supertaggad. Har bara hört bra kritik om den boken och har hört att hans andra böcker är minst lika bra. :)

Anmäl
2013-03-24 11:40 #4 av: [Malin]

Jag har inte läst något ännu men har både "Var är Alaska?" och "Förr eller senare exploderar jag" här hemma som ska läsas Glad

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.