Deckare

Leif G.W Persson

2014-06-03 19:26 #0 av: jokkoono

Hej!

Jag är lite nyfiken på om någon här har läst Leif G.W Perssons deckar-svit och vad ni i så fall tycker om denna. 

/ J

Sajtadmin på Funktionshindrade iFokus.

http://funktionshindrade.ifokus.se/

Anmäl
2014-06-03 19:31 #1 av: Annette

Jag har läst alla hans böcker. Jag är inte så förtjust i Pinocchios näsa men de andra gillar jag skarpt, särskilt Den döende detektiven. 


Anmäl
2014-06-03 19:36 #2 av: jokkoono

Pinocchios näsa har jag inte hunnit läsa ännu! Det jag kan tycka ibland är att han kan vara lite långrandig även om han är en bra författare. Långa förklaringar av små saker. Men jag tänkte ge honom en ny chans nu under sommaren. Roligt med snabba svar! =) Vad läser du själv för närvarande om man får fråga? 

Sajtadmin på Funktionshindrade iFokus.

http://funktionshindrade.ifokus.se/

Anmäl
2014-06-03 19:43 #3 av: Annette

Jag lyssnar väldigt mycket på ljudböcker eftersom jag kan göra det medan jag arbetar :) Har just börjat på Anna Janssons serie om Maria Wern och tycker att den är bra. Uppläsaren är väldigt viktig när det gäller ljudböcker, tycker jag. Böcker jag gillar kan jag lyssna på många gånger.

Kan hålla med dig om att G W:s böcker ibland är långrandiga så dessa gör sig bättre som ljudbok tycker jag. Jag har läst alla hans böcker och även lyssnat på de flesta av dem. När jag inget nytt har att lyssna på tar jag gärna den Döende detektiven så den har jag nog lyssnat på 10 ggr ;)

Ljudböcker har blivit som ett beroende för mig, mycket bättre än att lyssna på radio hela dagarna.

Kan även rekommendera Rolf och Cilla Börjlinds böcker, Springfloden och Den tredje rösten. Samt förstås Jussi Adler-Olsens serie om avdelning Q. 


Anmäl
2014-06-03 19:54 #4 av: jokkoono

Jag lyssnar också väldigt mycket på ljudböcker och jag håller med dig om att uppläsaren är väldigt viktig. Mina favoritläsare är bl.a Katarina Ewerlöf, Thorsten Wahlund och Tomas Bolme. Men det finns många fler som är bra.

Tack för boktipset, Avdelning Q har jag läst. Väldigt bra och roliga böcker tycker jag. Har hört ryktas om att de kanske ska bli film så småningom.

Sajtadmin på Funktionshindrade iFokus.

http://funktionshindrade.ifokus.se/

Anmäl
2014-06-03 21:01 #5 av: Annette

En annan av mina absoluta favoritböcker är I morgon du av Lars Weiss. Den har jag också lyssnat på många gånger. 


Anmäl
2014-06-05 13:30 #6 av: jokkoono

Den har jag inte läst, tack för tipset :)

Sajtadmin på Funktionshindrade iFokus.

http://funktionshindrade.ifokus.se/

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.