Boktips

Kristina Sandbergs böcker om Maj ?

2015-06-10 22:32 #0 av: Imasy

Har någon läst hennes trilogi om Maj? Är den bra?

Har alla böckerna och har väl tänkt läsa dem när lusten faller på. Har läst mig till att en del tycker böckerna är helt fantastiska och andra säger att de är hur sega som helst.

De är ju ganska tjocka, och jag är ju en sådan som gärna vill att det ska hända något under de 300 första sidorna iallafall ;) Har du läst dem? Vad tyckte du?

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2015-06-16 10:57 #1 av: parsley

Jag har inte läst dem. De står på min snart kilometerlånga läslista. Dags att komma till skott snart? :) Jag tror att de är intressanta, men inte något om man gillar spänningslitteratur. Förmodligen är de mer åt Majgull Axelsson hållet. 

Anmäl
2015-06-17 19:04 #2 av: Imasy

Det enda jag har av Majgull är Aprilhäxorna i bokhyllan, men har imte läst den ännu och kan väl då heller inte påstå att jag har koll på vad hon skriver.

Dock läser jag det mesta utom sci-fi, romantik och typ harlequinböcker, så nog tror jag att jag skulle gilla dem så, men är inte så sugen ifall den är dötrölig :-)

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.