Övrigt

Books and Dreams.

2016-03-27 19:12 #0 av: Tarotstollan

Är det någon som köper eller lånar tidningen "Books and Dreams"?
I så fall vad tycker ni om den, är den värd att köpas?

Konstigt med en engelsk titel på en svensk litteratur tidning tycker jag. Har sett den på Pressbyrån men inte förrän nu funderat på att låna och läsa den från bibban.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-30 22:48 #1 av: Lavine

Jag fick ett ex gratis när den var ny, jag trodde det var en reklamtidning för Bonnierförlagens utgivning. Därför blev jag väldigt förvånad när det visade sig vara en köpetidning.

Den är nog inte dålig utan kanske lite kul, lättläst, topplistekänsla, populärlitteratur. Men det är inte min typ av boktidning, eller var inte, jag har inte läst den på länge, den kanske har utvecklats. Läsa på bibliotek låter som en bra idé. ;-)

Tycker också att det känns lite fånigt med ett engelskt namn.

Anmäl
2016-03-30 23:09 #2 av: Tarotstollan

Tack för ditt svar! Jag har försökt att läsa lite i den i affärerna men inte lätt när det springer folk hela tiden och stör!Skämtar
Ja, den ser ju lättläst och veckotidningsaktig  ut men tänkte att den kanske  är ett bra alternativ och komplement till de bokklubbstidningar jag får i brevlådan.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.