Fantasy/Sci fi

"Amatör" ljudboksinläsare sökes

2018-04-20 09:04 #0 av: Thomas Vildström

Jag är kanske Sveriges bäste refuserade författare. Där vanliga författare bara får ett enkelt nej brukar jag ibland få halvsidor av förklaringar varför man inte vill ge ut mina texter. En stor anledning kan vara att dom är ganska kassa, i inlagan av mina självutgivna e-böcker står det uttryckligen att produkten är riktad mot kunder som är för blyga för att be om en återbetalning. 

Genren som jag skriver i är konstig scifi/fantasy  som lutar åt "pulp" hållet. Till dags dato har jag dragit in exakt 0 kr i intäkter för mina e-noveller och för att bevisa mitt avslappnade förhållande till verkligheten har jag nu beslutat att försöka göra en ljudbok av en av mina historier. Zombieälg vs Ekorrar är en solklar favorit och något jag säkert skulle få nobelpriset för om någon tog sig tid att läsa den?

Jag söker därför helt enkelt en uppläsare. 

Går du med sådana funderingar är detta verkligen din chans till berömmelse. Kan du få mitt skräp intressant kan det vara trampolinen till ära och berömmelse. Det som krävs är att du är en kolbaserad livsform, kan leverera en mp3 fil i 128 kbps, mono och att du är billig. Helst extremt billig.


Anmäl
2018-04-20 09:09 #1 av: MonicaLagerquist

Lycka till!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-04-20 09:53 #2 av: Herveaux

Det låter som att min make skulle älska dina alster!
Verkar som att hans födelsedagspresent är säkrad. *phew*

Lycka till med framtida projekt!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.