Övrigt

Bokquiz

2018-10-29 10:39 #0 av: Tant Grön

Vilken litterär karaktär är du? http://bokquiz.se

Anmäl
2018-10-29 11:07 #1 av: Tant Grön

Anna på Grönkulla var jag. 

Anmäl
2018-10-29 21:40 #2 av: Lavine

Haha, jag hade gott hopp om denna quiz eftersom det fanns ett så klockrent svar för min del angående hockeytränande barn, men - jag blev Lisbeth?! Jag antar att man menar Salander. Hur gick det ens till? 

Det stämmer så lite som nånting kan stämma. Gapskrattar Jag ville ju för tusan klä ut mig till Maria i Sound of Music, hur gick vi från det till Lisbeth Salander?! Skrattar  Ett riktigt roligt quiz annars. 

Anmäl
2018-10-30 12:30 #3 av: MonicaLagerquist

Lisbeth

Du är en riktig Lisbeth-typ! Egensinnig som få och kompromisslös när det verkligen gäller. Listig och spänningssökande kan även tilläggas. Du är den person vi kan lita på i alla väder och som vi allra helst vill ha i vårt lag – då känner vi oss säkra på att det kommer att gå bra. Vi som är din familj/vän känner oss hedrade att vara bland de få utvalda eftersom du är så sparsam med vilka du släpper in i ditt hjärta. Du är en liten stor person som vi alla är rädda om och håller mycket kär!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-10-30 15:21 #4 av: Effie

Emma charmig besserwisser med tendens att lägga sig i. Får erkänna att jag inte tål henne, så det stammer nog. :-) Åtminstone delvis; lägger mig I, styr och staller, gör jag ogärna.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.