OT- Off Topic

Bokrea

2019-02-05 11:43 #0 av: Tant Grön

Snart är det bokrea. Hittade den här tävlingen där första pris är att man får plocka med sig så mycket böcker man kan bära.

https://www.akademibokhandeln.se/vinn-allt-du-orkar-bara/?utm_source=Voyado&utm_medium=email&utm_campaign=190205+Förboka+bokrean+online

Anmäl
2019-02-06 00:31 #1 av: Tarotstollan

Jag kom att tänka på i går att det snart är bokrea men å andra sidan tycker jag att den har blivit så dålig de sista åren så det är nästan så att jag inte bryr mig längre.
Jag hoppas varje år att det skall komma nya överraskningar men de böcker jag vill ha har jag oftast redan.
Får se om jag hittar några kataloger och titta igenom dem.

Kul idé med tävlingen men det lär inte bli jag som vinner!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2019-02-06 08:54 #2 av: Tant Grön

Har inte tittat så mycket än på vilka böcker som är med i år, men såg i alla fall att två av de böcker som varit på förslag till månadens bok på Bokcirkel iFokus fanns med.

Anmäl
2019-02-27 19:58 #3 av: sponny

Gjorde ett litet tillslag på ICA Maxis bokrea idag:

Ken Folletts Den eviga elden - Tredje delen om Katedralen i Kingsbridge. Håller den samma klass som de andra två...godis.

Philip Wilkinsons Myter & Legender - Alltid gillat mytologi och här var blandningen väldigt stor. Europa, så klart, men även myter från Oceanien, Amerika, Afrika och Asien.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.