Etikettövrigt
Läst 1527 ggr
rockynova
2012-05-24, 23:50

HUGLEIKUR DAGSSON EFTERLYSES

Snälla, snälla är det någon som vet hur jag får tag i serie tecknaren Hugleikur Dagsson böcker!? Jag har: is this some kind of joke?, samt Should you be laughing at this?

Dock hittar jag att det finns hur många andra böcker, översatta på en hel rad olika språk (dock inte svenska), men engelska finns men inte att beställa på någon svensk sida!? Hur går man till väga om man beställer ifrån usa? Är det dyr frakt? vet ni någon bra sida?

Tusen tack på förhand, och hoppas någon kan hjälpa mig! :)

parsley
2012-05-26, 09:23
#1

1. Kolla på de svenska internetbokhandlarna Bokus och Adlibris. De brukar faktiskt ha det mesta. Priserna är helt OK jämfört med utländska och det brukar gå att få gratis frakt.

2. Finns de inte där kolla på den engelskspråkiga bokhandlen Amazon http://www.amazon.co.uk/ (England) eller http://www.amazon.com/ (USA). Finns boken i England så brukar det vara smidigast att beställa därifrån, kortare leveranstid och ingen risk att boken fastnar i tullen. Information om frakt finns på hemsidorna.

3. Finns inte böckerna i Sverige eller på Amazon prova att googla på titlarna och se om du hittar dem.

rockynova
2012-05-29, 01:07
#2

Tusen tack! Tror jag kollat tidigare att de båda fanns att få tag på från England, fast varit rädd för tullavgifter. Jätte bra tips, ska kolla direkt! :D

parsley
2012-05-29, 10:09
#3

Försändelser från USA kan fastna i tullen, men det är inte säkert att de gör det. Tullen hinner inte kolla allt. Vill man vara på den säkra sidan så beställer man från England, om det är möjligt. Både Sverige och England är med i EU så det tas inte ut någon tull om man handlar från England.

Jag har köpt böcker från USA vid ett par tillfällen och de har inte fastnat i tullen.

rockynova
2012-06-26, 18:56
#4

Tack så mycket :)

Upp till toppen